Hvad er Coaching

HVAD ER COACHING?

En coach er trænet i en række forskellige spørgeteknikker, som har til formål at perspektivere vejene frem mod det mål, du har sat dig. Coachen rådgiver derfor ikke, men hjælper dig via sine spørgsmål til at gå i den retning, du ønsker. Når coachen spørger i stedet for at give svar, er det fordi, at du selv rummer det bedste svar på dine udfordringer. Hvis jeg tog svaret fra dig og fortalte dig, hvad du skulle gøre for at nå dit mål, ville jeg ikke kun gøre mig klogere, end jeg er. Jeg ville også tage ansvaret fra dig og sætte en stopper for den personlige erkendelsesproces, du har ønsket at igangsætte.


Coaching er med andre ord noget helt andet end rådgivning. Jeg er ikke din konsulent, din lærer eller mentor. Jeg ønsker ikke at pådutte dig noget og har ingen forudindtaget idé om, hvad dit coachforløb skal føre til. Det bestemmer du. Du er eksperten, som bliver klogere på dig selv og dine mål ved at forholde dig til de spørgsmål, jeg stiller undervejs.


Pssstt... 

Coaching er for længst blevet en anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige.

Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.


Coaching er en samtaleform, baseret på tillid til, at de bedste svar og løsninger skabes hos dig. Har du lyst til forandring og har du et ønske om at nå et mål – så kan jeg udfordre dig på en nærværende og respektfuld måde og sammen kan vi lægge en plan.

"En helt fantastisk tur..godt for sjæl og krop"


Lone, Facebook

"Kære Trine, tak for en fantastisk tur og gode oplevelser. Vandring var nyt for mig og det var skønt for sjælen også i kombination med coaching"


Susanne, Facebook


Hvad siger andre om rejsen?

Jeg tilbyder i samarbejde med Spies Sport en fantastisk Vandring & Coaching rejse til Mallorca i efteråret 2022. Har du lyst til at vide mere eller lade dig inspirere, så læs mere her.