Business Coaching

BUSINESS COACHING

Ved business coaching coacher jeg individuelt medarbejdere, mellemledere og ledere i offentlige/private virksomheder i skræddersyede forløb med løbende evalueringer og feedback over en periode.


Coaching er en samtaleform, der baserer sig på en grundlæggende tillid til, at de bedste svar og løsninger skabes hos den enkelte. Med coaching undgår man de gode gamle råd og diverse vejledninger og instruktioner om, hvordan man skal løse aktuelle opgaver. I stedet frigives den enkeltes kreative potentiale. Det baner vej for læring, udvikling og nye strategier samt bringer mennesket ind i en selvrefleksiv og læringslysten tilstand og giver mod til, hvordan ting kan gøres anderledes, og som har mening for andre end dem selv.


Min ambition er at skabe forandring gennem coaching med mine faglige og personlige forudsætninger – altså en kombination mellem værktøj og personlig kompetence - evnen til at være nærværende, fokuseret og tålmodig, mens værktøjet er i brug, det er her jeg har min styrke. Jeg er en Coach fordi jeg har adgang til min intuition og følger den – ikke kun en der coacher.